Power Pack

Zoom PS-02 & PS-04 Palmtop Studio information, discussion, and support
Post Reply
monkeyzak
senior member
senior member
Posts: 120
Joined: Tue Dec 20, 2005 7:05 am
Location: GLASGOW, SCOTLAND

Power Pack

Post by monkeyzak » Wed Feb 15, 2006 4:33 pm

Does anyone know if I can use the PSU I have for my G2 with my PS04???? Save me buying another

Cheers
0 x

User avatar
nicka
Yoda
Yoda
Posts: 2626
Joined: Thu Jan 29, 2004 5:02 am
Location: The Land Downunder

Post by nicka » Wed Feb 15, 2006 6:31 pm

Just check the votage is 9v and the polarity is right and the mA is approx 300 and you will be right.
I think most of the zoom products use the same setup.
I use the same power supply on my ps_04 as my zoom 707.
Its an old atari 2600 power supply,wow what a gaming machine it was :)
0 x

kraps
dues paid
dues paid
Posts: 304
Joined: Sun Oct 23, 2005 3:13 pm
Location: Israel
Contact:

Yep, same PSU - AD-0006(E)

Post by kraps » Fri Feb 17, 2006 12:45 pm

I also have both PS04 and G2 and they both use the same PSU (as most of ZOOM's products).
0 x

monkeyzak
senior member
senior member
Posts: 120
Joined: Tue Dec 20, 2005 7:05 am
Location: GLASGOW, SCOTLAND

Post by monkeyzak » Sun Feb 19, 2006 6:05 am

Cheers guys!!!
0 x

slowfiddler
member in good standing
member in good standing
Posts: 27
Joined: Thu Jul 26, 2007 9:40 am
Location: UK

Re: Power Pack

Post by slowfiddler » Sun Apr 05, 2009 9:26 am

Very old thread, sorry.

Anyone in the UK know where to get hold of replacement AD-0006 PSUs for the H4?
0 x

User avatar
Rocles
Rising Star
Rising Star
Posts: 447
Joined: Fri Jan 24, 2003 11:31 am
Location: Fylde Coast, UK
Contact:

Re: Power Pack

Post by Rocles » Sun Apr 05, 2009 9:39 am

slowfiddler wrote:Very old thread, sorry.

Anyone in the UK know where to get hold of replacement AD-0006 PSUs for the H4?
They ahve them here for a bargain 10 pounds, see http://www.imuso.co.uk/ProductDetail.as ... de=EG00347
0 x

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests